<p>Mensen met kanker kunnen vanaf donderdag 17 juni weer wekelijks zwemmen bij zwembad De Tweesprong.</p>

Mensen met kanker kunnen vanaf donderdag 17 juni weer wekelijks zwemmen bij zwembad De Tweesprong.

(Foto: De Tweesprong)

Weer wekelijks zwemmen bij De Tweesprong

  Nieuwsflits

Mensen met kanker kunnen vanaf donderdag 17 juni weer wekelijks zwemmen bij zwembad De Tweesprong. “Mijn lichaam is niet meer hetzelfde als voor de kanker. Ik voel mij heel de tijd moe. Vroeger liep ik twee keer per week hard. Nu ben ik blij dat ik naar het winkelcentrum kan wandelen voor een boodschap”. “Dit horen wij vaak”, zegt Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis.

Roelofarendsveen- Zwemmen of kleine bewegingen in het water onder begeleiding van een oncologisch fysiotherapeut is een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. De Tweesprong heeft het zwembad voor Adamas gereserveerd zodat je in een beschermde omgeving kan meedoen aan lichte oefeningen en/of begeleidend zwemmen om weer op krachten te komen of te blijven. Na deze inspanning is er ruimte om te praten met lotgenoten met een verse cappuccino of thee.

Margje Smit en Sharon Lubbers van Fysiotherapie Alkemade begeleiden samen met zwemdocent Ingrid de lessen. De lessen zijn van 10.00 tot 10.45 uur en het adres is Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. De kosten bedragen 9 euro en aanmelden kan via mail@adamas-inloophuis.nl

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden