<p>Het Zomerspektakel aan het Meer, de Zomerdienst en het Alphense Oktoberfeest slaan handen ineen voor een Alphens feestweekend op 17, 18 en september.</p>

Het Zomerspektakel aan het Meer, de Zomerdienst en het Alphense Oktoberfeest slaan handen ineen voor een Alphens feestweekend op 17, 18 en september.

(Foto: Aangeleverd)

Los tijdens Alphens feestweekend

  Nieuwsflits

Het Zomerspektakel aan het Meer, de Zomerdienst en het Alphense Oktoberfeest slaan handen ineen voor een Alphens feestweekend op 17, 18 en september. Bestuursvoorzitter Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze kijkt er erg naar uit. “We zijn zo enorm blij dat we weer een evenement mogen houden. Samen met andere partijen zetten we een spetterende Special Edition neer. Ben jij erbij tijdens het Oktoberfeest op 17 september of bij Xander & Friends op 18 september? Op zondagmorgen 19 september is er weer een prachtige Zomerdienst en we sluiten die dag af met opnieuw een wervelende Xander & Friends. Kortom zorg dat jij erbij bent. Tickets zijn sinds zaterdag 12 juni te koop. Wij hebben er gigantisch veel zin in.”

Van de redactie

Alphen aan den Rijn- Stanley: “Nu het coronavirus steeds beter onder controle is kunnen we weer voorzichtig denken aan het houden van een evenement. Sterker nog vanaf 1 september mogen we weer los”, vertelt hij. “We hebben hiervoor ook groen licht gekregen van de gemeente Alphen aan den Rijn. En dat vinden we zo enorm gaaf. We begrijpen heel goed dat mensen weer een verzetje nodig hebben en daarom hebben we een Special Edition bedacht. Op deze manier kunnen we onze trouwe bezoekers en sponsoren in het zonnetje te zetten. In het weekend van 17 tot en met 19 september gaat het dak eraf met Xander & Friends, het Oktoberfeest en nog veel meer. Op zondag 19 september houdt de Zomerdienst aan het Meer weer een fantastische openluchtdienst. Hoeveel de tickets kosten, wie er optreden en wat de tijden zijn volgt later. Houd dus onze sociale media en website in de gaten.”

Obstacle Run

“De Obstacle Run moeten we helaas doorschuiven naar 2022, omdat we de grote hoeveelheden deelnemers met publiek voor dit jaar liever nog willen vermijden. En we menen dat het veel leuker is als iedereen weer volop van dit evenement en het Zomerspektakel kan genieten. Voor alle deelnemers die al een ticket hebben voor de Obstacle Run willen we vragen deze vooral te bewaren tot 2022. Dan komen we echt terug”, vertelt Stanley. “Mocht je echter besluiten om je ticket of tickets toch in te leveren dan kun je vanaf half juni op de website van de Obstacle Run lezen hoe je je geld terug kunt krijgen.”

Zomerspektakel in 2022

Stanley: “We hebben nog meer nieuws, want in het Pinksterweekend van 3, 4 en 5 juni 2022 komt het Zomerspektakel aan het Meer terug in haar originele vorm. Dan hebben we onder meer de Obstacle Run, de Zomerdienst, muziek, horeca en kidsentertainment. Wij verzoeken iedereen om de tickets die vorig jaar zijn gekocht te bewaren voor de editie 2022, want deze zijn niet geldig voor september 2021. In 2022 kun je dus de tickets gebruiken uit 2020 en dan staan die weer garant voor een avond boordenvol geweldige muziek.”

Topact geregeld

“We beloven dus bij deze dat wij weer zorgen voor een line-up die meer dan de moeite waard is om erbij te willen zijn. Sterker nog: we hebben al een topact geregeld voor vrijdagavond 4 juni 2022. Wie dat is of zijn vertellen we binnenkort. Het kan zijn dat de prijzen voor de tickets in 2022 stijgen, dus houd je kaart uit 2020 voor de vrijdagavond in 2022 vast. Mocht je echter besluiten om je kaart of kaarten toch in te leveren dan kun je op onze site zien wat de instructies zijn om je ticketkosten terug te krijgen. Dit geldt voor zowel het Zomerspektakel als voor de Obstacle Run.”

Vragen en informatie

Heb je vragen over het evenement? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Runs inhouden of wil je je kosten terug van de tickets? Bekijk dan regelmatig de websites

zomerspektakelaanhetmeer.nl

of

obstaclerunalphen.nl

en houd de sociale media in de gaten.

Versoepelingen

De nieuwe ronde versoepelingen stond gepland voor 30 juni, zo maakte het kabinet bij de vorige persconferentie bekend. Mogelijk worden versoepelingen vervroegd vanaf zaterdag 26 juni.

“Sterker nog: we hebben al een topact geregeld”

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden