<p>Het VakantieSpel 2021 krijgt steeds meer vorm.</p>

Het VakantieSpel 2021 krijgt steeds meer vorm.

(Foto: Aangeleverd)

Programma VakantieSpel 2021 bekend: spellen op drie locaties

  Nieuwsflits

Het VakantieSpel 2021 krijgt steeds meer vorm. Dat het een fysiek VakantieSpel wordt, had de organisatie al bekend gemaakt. Het programma is wel aangepast. In de week van 23 t/m 27 augustus kunnen deelnemers drie dagen meedoen met activiteiten verspreid over drie locaties. Deelnemers kunnen zich dit jaar verheugen op een Olympische editie van Het VakantieSpel, de inschrijving hiervoor begint op zaterdag 19 juni via de website.

Alphen aan den Rijn- In de VakantieSpelweek houdt Stichting Vakantiespel vijf dagen op drie locaties een spelonderdeel van één dag. Bij de inschrijving kun je aangeven op welke dag de deelnemer aan welk spelonderdeel wil deelnemen. Een deelnemer volgt elk onderdeel één keer. Dit betekent dat anders dan andere jaren, iedere deelnemer drie dagen mee kan doen aan Het VakantieSpel.

Speurtocht

Eén van de onderdelen is een speurtocht, de andere twee onderdelen blijven een verrassing. De deelnemers komen direct naar de locatie van het spelonderdeel toe waar zij die dag voor zijn ingeschreven. Dit betekent ook dat er geen gezamenlijke opstart plaatsheeft vanaf één verzamelterrein.

Inschrijving voor vrijwilligers

Vorige week is de inschrijving voor vrijwilligers begonnen. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers voor alle vijf de dagen van Het VakantieSpel. Is een vrijwilliger niet alle dagen beschikbaar, dan kan ook voor minder dagen worden opgegeven. Meehelpen brengt wel een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee. Vrijwilligers dienen daarom minimaal vijftien jaar oud te zijn op de eerste dag van Het VakantieSpel.

Fysiek VakantieSpel mogelijk ondanks de coronacrisis

Met deze aangepaste opzet verwacht de organisatie ondanks de Covid-19 maatregelen een fysiek VakantieSpel te kunnen aanbieden. De organisatie kijkt er naar uit om deelnemers en vrijwilligers weer een fantastische VakantieSpel ervaring te kunnen geven. Meer informatie over de inschrijving is te vinden op de website van Het VakantieSpel.

https://vakantiespel.com

Editie 2020

Vorig jaar was er een VakantieSpel Thuiseditie, met onder meer het traditionele songfestival. De organisatie zond de show uit via een live-stream vanuit Parkvilla om echt vakantiegevoel te creëren.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden