<p>Synchroon start met verkoop Westvaartpark in Hazerswoude.</p>

Synchroon start met verkoop Westvaartpark in Hazerswoude.

(Foto: Sychroon)

Synchroon start met verkoop Westvaartpark in Hazerswoude

  Nieuwsflits

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, is begonnen met de verkoop van de eerste fase van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk. In totaal 49 luxe woningen met een diversiteit aan woningtypen zoals verandawoningen, rijwoningen, twee-onder-éénkapwoningen en een villa.

Hazerswoude-Rijndijk- Westvaartpark ligt in het midden van het Groene Hart. De groene omgeving met haar dorpse karakter en goede ligging in de Randstad, maakt deze locatie extra bijzonder. Westvaartpark ligt centraal met alle voorzieningen zoals scholen, winkels en sportvoorzieningen om de hoek. Steden en plaatsen als Leiden, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn eenvoudig per fiets bereikbaar.

Wethouder Van As: “Goed dat de verkoop van de woningen van start gaat! Er is een grote behoefte aan nieuwbouwwoningen. Westvaartpark wordt een prachtige, groene wijk met energiezuinige woningen. De wijk sluit ook mooi aan bij de bestaande bebouwing. Toekomstige bewoners zullen hier met veel plezier wonen.“

Aanbod

Westvaartpark bestaat uit duurzame, complete woningen inclusief keuken en badkamer. Alle woningen worden “BENG” gebouwd. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Om te zorgen dat het gebouw-gebonden energiegebruik bijna nul is (los van de huishoudelijke apparaten), wordt de woning onder meer voorzien van warmtepompen en warmteterugwinning.

De woningen gaan op in de typerende landelijke omgeving, maar voelen ook eigentijds aan door het ontwerp van Bureau 070 architecten.

De groene omgeving draagt bij aan de biodiversiteit en nodigt uit contact te maken met de buren, om te sporten en kinderen kunnen er veilig met elkaar buiten spelen.

Online start verkoop

De verkoop is maandag 31 mei om 12.00 uur begonnen. Alle verkoopdocumentatie is online beschikbaar en geïnteresseerden kunnen online inschrijven. De inschrijving loopt tot en met maandag 7 juni 12.00 uur. Zie ook: www.nieuwbouwwestvaartpark.nl.

Projectteam Westvaartpark bestaat o.a. uit Synchroon, Bureau 070 architecten, aannemer Knaap Maatwoningen B.V.en De Koning en Fides Makelaars.

Synchroon richt zich op duurzame binnen- en buitenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Synchroon is sterk in de ontwikkeling en realisatie van woon- en werkgebieden met bijzondere aandacht voor de inrichting van de openbare ruimte.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden