<p>Stichting Droomdag heeft een flinke groei doorgemaakt en onlangs heeft het 500ste gezin een droomdag gekregen.&nbsp;</p>

Stichting Droomdag heeft een flinke groei doorgemaakt en onlangs heeft het 500ste gezin een droomdag gekregen. 

(Foto: Aangeleverd)

Droomdag voor jong mantelzorggezin

  Nieuwsflits

Om nog meer jonge gezinnen met een zieke ouder te kunnen helpen, houdt Stichting Droomdag uit Roelofarendsveen digitaal haar eerste Muziek Bingo op zaterdag 19 juni. De Stichting verzorgt een onbezorgde en onvergetelijke dag voor gezinnen van wie een van de ouders een levensbedreigende ziekte heeft. Dankzij het werk van vrijwilligers en sponsoren, waaronder bol.com met een Playstation 5, kan de opbrengst volledig ten goede komen aan de organisatie van de droomdagen. De kaartverkoop is begonnen via de website van Droomdag.

Van de redactie

Roelofarendsveen- Een zieke ouder heeft een grote impact op het gezin, waarbij kinderen vaak al jong belast zijn met mantelzorgtaken. Tijdens de droomdag neemt een vrijwilliger van de stichting deze taken even over en mag iedereen zijn of haar natuurlijke rol hebben. “Dit is de eerste keer dat we de Droomdag Muziek Bingo op touw zetten en waarbij we ook gezonde gezinnen betrekken met een avond vol plezier met het hele gezin” aldus directeur Anneke de Boer. “Met de verkoop van de bingokaarten, kunnen nog met meer jonge gezinnen prachtige herinneringen maken.”

Muzikale Bingo

De bingo heeft plaats van 19.00 tot 21.00 uur. De stichting heeft naar eigen zeggen alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke avond voor iedereen van te maken. Zo zijn er mooie prijzen zoals een felbegeerde Playstation 5, een Nintendo en een Douglas pakket. De avond staat onder de bezielende leiding van gastheer en zanger Edwin van der Toolen. Via een livestream komt er een heel programma boordevol gezelligheid, zo de huiskamer in. Bingokaarten kosten €10,- per stuk en deze zijn te koop via de webshop van Droomdag.

https://droomdag.nl/product/bingokaart

Droomdagen

Stichting Droomdag zet een onbezorgde dag op touw voor gezinnen met een ouder die een oncologische en/of levensbedreigende ziekte heeft en het jongste kind onder de 16 jaar. Op deze bijzondere dag krijgt een gezin de kans om alle zorgen even te vergeten en van elkaar te genieten. Een dag die de gezinnen enorm gegund is en waar herinneringen voor het leven worden gemaakt.

Groei

De afgelopen tien jaar heeft Stichting Droomdag een flinke groei doorgemaakt en onlangs heeft het 500ste gezin een droomdag gekregen. Deze dagen zijn mogelijk door de inzet van ruim tachtig vrijwilligers en worden volledig gefinancierd door sponsoren, donateurs en acties van derden. Meer weten over Stichting Droomdag, wil je een gezin aanmelden, als bedrijf meedoen of vrijwilliger worden?

Kijk dan op de onderstaande website:

www.droomdag.nl .

Een dag die de gezinnen enorm gegund is

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden