<p>We mogen weer in groepen zwemmen!</p>

We mogen weer in groepen zwemmen!

(Foto: De Thermen2 )

Recreatief zwemmen en groepslessen in zwembad

  Nieuwsflits

De zwembaden in Alphen aan den Rijn zijn weer volledig open. Zo beginnen de groepslessen weer en mag er weer recreatief gezwommen worden. Demissionair premier Markt Rutte maakte eerder bekend dat doorstroomlocaties, waaronder zwembaden versoepelingen kunnen doorvoeren.

Alphen aan den Rijn- Remco Pielstroom directeur van De Thermen2: “We zijn ontzettend blij dat iedereen weer bij ons terecht kan voor recreatief zwemmen of om een les aquasport, baby-en peuterzwemmen of een andere activiteit te volgen. We horen om ons heen dat heel veel mensen op dit moment aan het wachten waren, en wij natuurlijk ook.” Alle groepslessen mogen weer starten, hieronder vallen o.a. Aquarobic, Floatfit maar ook Baby/peuter zwemmen. Ook mag er weer recreatief gezwommen worden, met 50 personen per bassin. Twee weken geleden mochten de binnenbaden al open voor banen zwemmen. Nu er ook weer recreatief gezwommen mag worden en de Aquasporten weer van start gaan biedt De Thermen2 weer als vanouds een totaalaanbod.”

Ook mogen de douches en kleedkamers weer open. Reserveren blijft verplicht, het is toegestaan om voor 6 personen tegelijk te reserveren.

www.dethermen2.nl

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden