<p>El Amraroui en zijn collega Kawa Hisso zijn met ingang van het nieuwe seizoen de keeperstrainers van de JO17, JO19 en de Selectie keepers van AVV Alphen.&nbsp;</p>

El Amraroui en zijn collega Kawa Hisso zijn met ingang van het nieuwe seizoen de keeperstrainers van de JO17, JO19 en de Selectie keepers van AVV Alphen. 

(Foto: Aangeleverd)

AVV Alphen heeft nieuwe keeperstrainers

  Nieuwsflits

AVV Alphen heeft in samenwerking met MHD Keepersschool De Technische Commissie van AVV Alphen overeenstemming bereikt met Mohamed El Amraoui, eigenaar van MHD Keepersschool. El Amraroui en zijn collega Kawa Hisso zijn met ingang van het nieuwe seizoen de keeperstrainers van de JO17, JO19 en de Selectie keepers van AVV Alphen.

Alphen- El Amraroui heeft een akkoord bereikt met de club over het verzorgen van keeperstrainingen voor alsnog voor één seizoen. Beide partijen kijken uit naar een goede en sportieve samenwerking. MHD Keepersschool geeft alle keepers, zowel jongens en meiden, de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen als keeper. MHD keepersschool is er voor elk niveau, van beginnende keeper tot de keeper die de absolute top wil halen of al gehaald heeft. Vandaag houdt MHD Keepersschool vanaf 18:00 uur een clinic voor meiden en jongens t/m seniorenselectie bij AVV Alphen aan de Sportlaan. De clinics staan onder leiding van de MHD keepersschool trainers. Daarbij zijn alle keepers welkom, lid of geen lid van AVV Alphen. Programma: 18:00-19:00 uur keepers onderbouw 19:00-20-00 uur keepers bovenbouw 20:00-21:00 uur keepers senioren Aanmelden kan via 06-41102124.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden