<p>De kindercoaching vindt plaats op Kinderboerderij De Zegersloot in Alphen aan den Rijn en Kinderboerderij De Contactweide in Boskoop, en start deze maand.&nbsp;</p>

De kindercoaching vindt plaats op Kinderboerderij De Zegersloot in Alphen aan den Rijn en Kinderboerderij De Contactweide in Boskoop, en start deze maand. 

(Foto: Aangeleverd)

Paardenmaatje in Alphen aan den Rijn

  Nieuwsflits

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen kunnen zich opgeven voor coaching met paarden om te groeien in onder andere weerbaarheid, zelfvertrouwen en omgaan met pesten. De kindercoaching vindt plaats op Kinderboerderij De Zegersloot in Alphen aan den Rijn en Kinderboerderij De Contactweide in Boskoop, en begint deze maand. Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden betaalt de kosten van de coachingsessies.

Alphen aan den Rijn - De ervaren coaches, Caren Wildering en Judith Clemens, begeleiden de kinderen tijdens drie coachingsessies waarbij het ervaren van succes en respect centraal staan. Voor kinderen die gepest worden, een moeilijke thuissituatie hebben, faalangst hebben of nieuw zijn in een vreemd land is zelfvertrouwen en weerbaarheid zeer welkom. Een paardenmaatje kan hen daarbij helpen. Er wordt geoefend met ontwikkelpunten als het versterken van zelfvertrouwen en het verbeteren van concentratie en motivatie. Dit doen de kinderen door opdrachtjes met het paard uit te voeren in de wei of door het paard te borstelen. Zij zullen niet op het paard rijden. Wilt u uw kind opgeven? Dat kan door de naam en geboortedatum van uw kind, en uw eigen naam en adresgegevens te versturen naar info@elkkinddoetmee.nl. Bent u nog niet bekend bij Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden? Stuur dan ook een inkomensspecificatie, niet ouder dan 3 maanden mee.

Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden

Robbert Roos
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden