<p>Voorzitter Nico Moen van Stichting WerkVinden zet zich in voor werkzoekenden.</p>

Voorzitter Nico Moen van Stichting WerkVinden zet zich in voor werkzoekenden.

(Foto: archief)

Stichting WerkVinden houdt netwerkwandeling

  Nieuwsflits

De netwerkwandeling van WerkVinden begint dinsdag 11 mei weer. Volgens de stichting is het een gezellige wandeling voor mensen die werk zoeken en het fijn vinden om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren en stimuleren. Je wandelt meestal twee aan twee.

Alphen aan den Rijn- De wandeling duurt ruim een uur en wandelcoach Johanna Steen neemt het voortouw. Zij is een ervaren loopbaancoach die graag met mensen in de natuur bezig is. Na afloop kun je (voor eigen rekening) nog wat drinken bij De Schaapskooi. Verzamelen gebeurt om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot, t.o. ‘Bij Hen’. Het duurt tot ongeveer 12.00 uur. Doe je ook (weer) mee? Aanmelden hoeft niet en deelname is gratis. Uiteraard houdt de stichting rekening met de coronamaatregelen.

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage. Voor meer informatie: zie de website

www.werkvindenalphen.nl.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden