<p>Citymarketeer Dani&euml;l Othman van de Alphen Marketing is blij met de lancering van de website.&nbsp;</p>

Citymarketeer Daniël Othman van de Alphen Marketing is blij met de lancering van de website. 

(Foto: Morvenna Goudkade)

WarenhuisAlphen.nl voor heel de gemeente is de lucht gegaan

  Nieuwsflits

Het online platform WarenhuisAlphen.nl is afgelopen week begonnen. Op de website zijn de belangrijkste gegevens over winkels, horeca en diensten in de gemeente Alphen aan den Rijn te vinden. Bovendien biedt het platform tips, verhalen en informatie en kan er via de links naar de webshops van de ondernemers online worden besteld en gekocht. Dit met als doel om de band tussen consumenten en de lokale bedrijven en aanbieders te vergroten. Het platform is er voor alle lokale aanbieders van producten en diensten die zich richten op consumenten. Het is een project van de stichting Alphen Marketing, in samenwerking met lokale partijen.

Alphen aan den Rijn- Alles wat je zoekt van A tot Z in de hele gemeente Alphen aan den Rijn – al het aanbod van Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk tot en met Zwammerdam.

"Met dit platform geven we invulling aan de behoefte bij zowel inwoners als bedrijven om al het lokale aanbod, gecombineerd met praktische informatie en inspiratie, online te vinden”, zegt citymarketeer Daniël Othman van de Alphen Marketing, die dit project samen met Marc Krimpenfort, centrummanager van het Alphense Stadshart, in gang heeft gezet. "Door de bundeling en ontsluiting van het lokale aanbod zijn we veel beter in staat om dit te linken en onder de aandacht te brengen van lokale en regionale consumenten. De toegevoegde waarde van het platform zit ook in het stimuleren van de Alphense consument met inspirerende, verrassende en actuele thema's zoals bijvoorbeeld ‘Eten & Drinken” "Mode & Schoonheid”, "Shoppen in de polder', maar ook door praktische en actuele informatie”.

“Een lokaal online warenhuis maakt het inwoners makkelijker om lokaal inkopen te doen en zo onze ondernemers te ondersteunen. Dat is belangrijk”, zegt Gerard van As, Wethouder Economische Zaken. “Ik roep daarom alle lokale ondernemers op om samen met de initiatiefnemers ‘WarenhuisAlphen.nl’ compleet te maken en actueel te houden.”

WarenhuisAlphen.nl heeft geen commerciële doelstelling. Aan deelname zijn voor ondernemers dan ook geen kosten verbonden. Dat bevordert de compleetheid van het overzicht. WarenhuisAlphen.nl is een project van Alphen Marketing en komt tot stand op initiatief van de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA). Het richt zich nadrukkelijk op alle kernen van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden