<p>Alphen aan den Rijn krijgt een bijzondere kledinglijn. De opbrengst komt ten goede aan de door corona getroffen Alphense horecaondernemers.</p>

Alphen aan den Rijn krijgt een bijzondere kledinglijn. De opbrengst komt ten goede aan de door corona getroffen Alphense horecaondernemers.

(Foto: Jeremy Broer )

Steun Alphense horecaondernemers

  Nieuwsflits

Alphen aan den Rijn krijgt een bijzondere kledinglijn. De opbrengst komt ten goede aan de door corona getroffen Alphense horecaondernemers. Hij bestaat uit hoodies en T-shirts waarbij €12,50 netto per verkocht item ten goede komt aan de favoriete horecagelegenheid van de koper.

Alphen- De actie is een initiatief van Evon Zevenbergen in samenwerking met de Vereniging Ondernemers Centrum Alphen (VOC), Alphen Marketing en gemeente Alphen aan den Rijn. Bij een doorslaand succes kan er snel opgeschaald worden en kan het totaalbedrag voor de horeca verder oplopen.

‘'De afgelopen maanden waren een rollercoaster voor ondernemers in de horeca. Ondanks het voorzichtige perspectief is deze branche keihard getroffen. Het zwaarste komt nog als ze alle uitgestelde betalingen aan belastingen en leveranciers weer moeten oppakken. Daar hebben we met elkaar de handen ineen geslagen en besloten dat er iets moest gebeuren. Niks doen was in onze ogen geen optie'', aldus initiatiefnemer Zevenbergen.

‘"Door de combinatie met een kledinglijn wordt iedereen er beter van en kunnen we als Alphenaren massaal laten zien dat we achter de horeca staan". Bestellen via www.0172.nl en www.nuleenzeventwee.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden