<p>Dice Musica en Aer en Amstel brengen in de ochtend van 27 april muzikale odes.</p>

Dice Musica en Aer en Amstel brengen in de ochtend van 27 april muzikale odes.

(Foto: archief)

Muzikale odes aan de volhouders van de gemeente Nieuwkoop

  Nieuwsflits

Met Koningsdag in aantocht hebben de Vereniging BIZ Winkelcentrum Ter Aar, Muziekvereniging Aer en Amstel en Drum- en Showband Dice Musica ’83 wederom de koppen bij elkaar gestoken. Op maandag 26 april, de dag voor Koningsdag, worden traditiegetouw lintjes uitgedeeld aan burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. 's Ochtends op dinsdag 27 april brengen de verengingen muzikale odes aan de volhouders van de gemeente Nieuwkoop. Dat zijn volgens hen onder anderen zorgmedewerkers en ondernemers.

Nieuwkoop- "Helaas kunnen we geen lintjes uitdelen. Maar we kunnen deze volhouders wel een hart onder de riem steken en een welgemeend "dankjewel” aanbieden. Precies dat gaan de muzikanten van Dice Musica en Aer en Amstel in de ochtend van 27 april doen: muzikale odes brengen aan de volhouders van de gemeente Nieuwkoop", laten de organisaties weten. Kent u iemand die u op deze unieke manier zou willen bedanken?

Iemand opgeven

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de winkels in het winkelcentrum in Ter Aar en kunnen tot en met zaterdag 21 april worden ingeleverd bij Het Fruitpaleis en de DA op het Lindenplein in Ter Aar. Uit alle inschrijvingen worden vijftig winnaars verloot. Uiteraard worden de corona-maatregelen in acht genomen tijdens deze actie.

Zorgmedewerkers

Onder de "Volhouders” verstaan de organisaties keihard werkende zorgmedewerkers, de mensen wiens gezondheid het heeft moeten verduren onder corona, ondernemers die iedere week weer met een inventief idee komen om het hoofd boven water te houden. Maar ook de juffen en meesters die zich in no-time het online lesgeven meester hebben gemaakt, de mensen die boodschappen doen voor hun buren, studenten die al het leuke aan het student-zijn moeten missen, alle thuiswerkers… stuk voor stuk echte volhouders die een lintje verdienen.

Actie in december

Voor de decembermaand sloegen deze drie organisaties de handen ineen omdat het al veel te lang stil was op straat. Op 5 december konden vijftig kinderen hun hart ophalen met een privé-optreden van de Pietenband en in de dagen voor kerst werden nog eens vijftig mensen verrast door een kerstserenade in hun voortuin.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden