<p>Sommige mensen zijn angstig wanneer ze naar de supermarkt gaan. Wie weet wordt de angst door Met Lef! minder.&nbsp;</p>

Sommige mensen zijn angstig wanneer ze naar de supermarkt gaan. Wie weet wordt de angst door Met Lef! minder. 

(Foto: Peter Franken)

Met lef! zelfverzekerder in contact met mensen

  Nieuwsflits

GGZ Rivierduinen biedt vanaf maandag 10 mei cursus Met lef! aan. Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich minder angstig willen voelen in het contact met anderen.

Alphen aan den Rijn/Nieuwkoop- Op het werk, in de supermarkt of op een verjaardag: elke dag kom je mensen tegen. Familieleden, vrienden, kennissen en totale vreemden. Sommige mensen zijn angstig, gespannen en onzeker in deze contacten met anderen. Dit wordt ook wel omschreven als verlegenheid of sociale angst. Het voeren van een gesprek of het geven van een mening kan dan heel lastig zijn. En het kan heel aantrekkelijk worden om situaties waarin je sociaal moet doen, zoals verjaardagen of vergaderingen, zoveel mogelijk te vermijden. Is dat herkenbaar? Misschien is de cursus ‘Met lef!' dan iets voor je.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten en is bedoeld voor inwoners van Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Kijk voor actuele informatie en aanmelden op rivierduinen.nl/agenda of mail naar

preventie@rivierduinen.nl

Er is een kennismaking vooraf is en er zijn materiaalkosten zijn. De locatie voor deze cursus is Wijkcentrum Kerk en Zanen, Oude Wereld 57 in Alphen aan den Rijn.

www.rivierduinen.nl

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden