<p>Een van de kunstwerken die is te zien.</p>

Een van de kunstwerken die is te zien.

(Foto: Galerie Alphen Art)

Expositie Vrijheid 75+1 bewonderen van galerie

  Nieuwsflits

Galerie Alphen Art houdt naar aanleiding van “75+1 jaar Vrijheid in Alphen aan den Rijn”, de expositie “Vrijheid 75+”. Deze expositie loopt van vrijdag 23 april tot en met woensdag 26 mei.

Alphen- Circa 25 deelnemers van Stichting Sta-Art hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging een werk te maken met als thema “Vrijheid”. Dit thema mocht ruim worden ingevuld als “eigen” vrijheid, vrijheid meer in algemene zin of specifiek betrekking hebben op de bevrijding in 1945, 75+1 jaar geleden. Bij de kunstwerken is een stukje tekst te lezen met enige uitleg over de relatie en inspiratie van de kunstenaar met betrekking tot het thema Vrijheid.

Er is geen officiële opening, maar op de openingstijden is iedereen (op afspraak) van harte welkom in de galerie. De galerie bevindt zich bij de in/uitgang van de Aarhof bij het bruggetje over de Kromme Aar naar het Thorbeckeplein. Vooralsnog zijn de openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het kan zijn dat na 23 april andere openingstijden gelden. Een afspraak kan gemaakt worden via expositie.commissie@sta-art.nl.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden