<p>Hoe een voorronde ONK Poker er voor maart 2021 nog uitzag.</p>

Hoe een voorronde ONK Poker er voor maart 2021 nog uitzag.

(Foto: ONK Poker )

Online Pokerkampioenschap van Leimuiden gaat bijna van start

  Nieuwsflits

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker houdt op zaterdag 17 april een online voorronde voor de inwoners van Leimuiden en omgeving. Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale.

Leimuiden- De winnaar van de online voorronde krijgt de titel ‘Online Pokerkampioen van Leimuiden 20/21’ die gepaard gaat met een mooie trofee. Verder kwalificeert diegene zich voor de halve finales van het ONK Poker. Daar strijden pokerliefhebbers uit het hele land voor een plaats in de landelijke finale.

Bepaald percentage

Niet alleen de winnaar maakt kans op een plek in de volgende ronde. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales en zal er ook nog een bepaald percentage de kans krijgen door te breken via de online kwart finales.

Echte pokertafels

Zowel de halve finales als de finale van het ONK Poker worden in de zomer live gespeeld aan echte pokertafels. De winnaar van de finale mag zich tot ‘Pokerkampioen van Nederland 20/21 kronen’ en laat daarmee naar verwachting ruim 20.000 deelnemers achter zich. Je weet nooit waar een goede prestatie in de finale toe kan leiden.

Ruurd Nauta

In het verleden zijn meerdere amateur pokerspelers benaderd voor een sponsordeal. Zo werd Ruurd Nauta in 2017 gesponsord lid van Team ONK Poker waardoor hij de kans kreeg mooie (inter)nationale pokertoernooien te spelen. In zijn eerste jaar als gesponsorde pokerspeler won Ruurd al meer dan €30.000, vermeldt de organisatie.

Laagdrempelig toernooi

Iedereen die mee wil doen kan zich via de onderstaande website inschrijven. Het kost iedere deelnemer €7,50 aan inschrijfgeld om mee te doen. "Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel”, vertelt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. "Met name voor beginnende spelers zijn de online voorrondes de meest laagdrempelige manier om kennis te maken met het spel en met andere pokerspelers”, stelt hij. De online voorronde van Leimuiden gaat om 19:30 uur van start. De redactie wenst iedereen veel succes.

https://www.onkpoker.nl/

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden