<p>Advocaat Jacomien Kapteijn: &quot;Een scheiding heeft vanzelfsprekend veel impact op partners&quot;. Foto: Jan van Rijn</p>

Advocaat Jacomien Kapteijn: "Een scheiding heeft vanzelfsprekend veel impact op partners". Foto: Jan van Rijn

(Foto: Jan van Rijn)

Gratis advies op en rond Dag van het Familierecht

  Nieuwsflits

Een scheiding maakt iemand doorgaans maar één keer in het leven mee. Daarom is het belangrijk om bij zo'n ingrijpende gebeurtenis betrokken én deskundig advies in te winnen. Dat kan gratis tijdens de Dag van het Familierecht van het Alphense advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten.

Alphen aan den Rijn- "Een scheiding heeft vanzelfsprekend veel impact op partners, hun eventuele kinderen, hun familieleden en vrienden," zegt familierecht-advocaat Jacomien Kapteijn. "Stellen hebben tientallen vragen. Het is van groot belang dat mensen deskundige hulp inschakelen, zodat het proces voor alle partijen naar tevredenheid verloopt. Met de Dag van het Familierecht willen we de drempel verlagen om advies van een specialist te vragen."

De themadag is bedoeld voor mensen met vragen over scheiding, alimentatie, mediation, maar ook over erfrecht. Een afspraak maken kan via tel. 0172 - 42 71 95 of via www.praatmeteenadvocaat.nl.

Dit jaar is de Dag van het Familierecht op 18 maart. Ook in de dagen ervoor en erna zijn gratis adviesgesprekken mogelijk. De afspraken kunnen (met coronamaatregelen) zijn op kantoor aan het Burgemeester Visserpark 13. Maar ook kan het van achter het beeldscherm via videobellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden