<p>Zwembad de Hoorn was een heel populair uitje in 2020. Foto uit archief</p>

Zwembad de Hoorn was een heel populair uitje in 2020. Foto uit archief

(Foto: Archief)

Zwembad De Hoorn was een populair uitje in 2020

  Nieuwsflits

Elk jaar stelt Fijnuit een top 10 samen van de populairste uitjes. Zwembad De Hoorn uit Alphen aan den Rijn is derde geworden. Dit op basis van een analyse op de website. Het zwembad was daarmee tevens de populairste van heel Nederland in 2020.

Alphen aan den Rijn- Er waren negen andere genomineerden, namelijk Megapret, Happy Farm, Museum Voorlinden, Monkeybos, Naturalis, Dinoland Zwolle, Center Parcs Zélande, Billybird park Drakenrijk, en Prehistorisch Dorp. Redenen voor de populariteit van De Hoorn zijn volgens Fijnuit. "De derde plek is natuurlijk niet zomaar. Dit zwembad biedt enorm veel waterpret. Durf jij van de 68 meter lange glijbaan af? Of wil je gebruik maken van de watervallen en stroomversnellingen?"

Ook tijdens de strenge lockdown kun je een duik nemen. Het buitenbad van zwembad De Hoorn is sinds vrijdag 22 januari geopend voor winterzwemmen. Wel zijn er maatregelen genomen. Bezoekers kunnen zich bij het hek bij de parkeerplaats naar het buitenbad melden en zich omkleden bij de overkappingen die geplaatst zijn langs het bad. Er zijn geen douches of kluisjes beschikbaar. In het water en op de kant dien je veder anderhalve meter afstand te houden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden