<p>Dierenambulance Alphen aan den Rijn is superblij met de cheque van Stichting Dierenlot. Foto: Facebook Dierenambulance Alphen aan den Rijn</p>

Dierenambulance Alphen aan den Rijn is superblij met de cheque van Stichting Dierenlot. Foto: Facebook Dierenambulance Alphen aan den Rijn

(Foto: Dierenambulance Alphen aan den Rijn)

Ruim 35.000 euro voor de lokale dierenambulance

  Nieuwsflits

Dierenambulance Alphen aan den Rijn is donderdag 4 maart verrast met een cheque van 35.324 euro van Stichting Dierenlot. Dat was een grote verassing. Het bestuur was gevraagd om met twee personen bij de stichting te komen voor een evaluatie over 2020.

Alphen aan den Rijn- "Dat was op zich wel een apart verzoek, aangezien dit eigenlijk nooit op kantoor van Dierenlot gebeurt", schrijft de dierenambulance op haar Facebookpagina. "Maar goed, Mieke en Marjan zijn gisteren naar Arkel (vlakbij Gorinchem- red) getogen voor het overleg. En tot hun grote verrassing kwam er een hele grote Maarten Stoopendaal Droomcheque tevoorschijn. We kunnen hier een heleboel over zeggen, maar woorden schieten gewoon tekort."

Dierenlot heeft het bedrag geschonken voor het nieuwe pand. Jarenlang zat Dierenambulance Alphen aan den Rijn in tijdelijke panden en was het maar de vraag hoe lang ze in het betreffende pand mochten blijven. ‘s-Molenaarsweg, Castorstraat, Lupinesingel en als laatste in een gebouw aan de Hoorn. Woensdag 30 december kwam er een einde aan de onzekerheid over de huisvesting en is het koopcontract van hun eigen pand aan de Produktieweg getekend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden