<p>Zwembad de Kleine Oase behoort tot de genomineerden. Foto: archief Rob Langerak</p>

Zwembad de Kleine Oase behoort tot de genomineerden. Foto: archief Rob Langerak

(Foto: )

Stemmen voor de PRO Goed voor elkaar bokaal

  Nieuwsflits

Leden van PRO Kaag en Braassem hebben zeven verenigingen en organisaties uit Kaag en Braasem genomineerd voor de PRO Goed voor elkaar bokaal. De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde) Koor Joy, Js Meddle, Voedselbank KBEN, Fietsmaatjes Kaag en Braassem, Oranjevereniging Rijnsaterwoude, Zwembad de Kleine Oase en Stichting Groen Licht. U kunt op een van hen stemmen.

Kaag en Braasem- Alle inwoners van Kaag en Braassem mogen nu hun stem uitbrengen op een genomineerde naar keuze. Wie op 23 maart het meeste stemmen heeft, wint 500 euro en eeuwige roem. Stemmen kan tot en met 22 maart, via de website van PRO Kaag en Braassem: https://www.prokaagenbraassem.nl/dit-zijn-de-genomineerden-voor-de-pro-goed-voor-elkaar-bokaal-2021

PRO Kaag en Braassem gelooft in de kracht van de inwoners. Er zijn ontzettend veel mensen in de gemeente die zich inzetten om ze mooier, gezonder, gezelliger of duurzamer te maken. Samen zorgen we ervoor dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om in te wonen. Daarom zet PRO Kaag en Braassem jaarlijks een flink deel van de contributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden