<p>Op de foto ziet u de display en het team dat de displays in elkaar heeft gezet: Henk de Boer, Bep Balvert en Anton van der Weijden. Foto: Rudolf Snoeker</p>

Op de foto ziet u de display en het team dat de displays in elkaar heeft gezet: Henk de Boer, Bep Balvert en Anton van der Weijden. Foto: Rudolf Snoeker

(Foto: Rudolf Snoeker)

Malawi blij met Nieuwkopers

  Nieuwsflits

Malawi steekt de vlag uit voor de inwoners van Nieuwkoop. Binnen een week nadat de displays waren geplaatst bij tien winkels in de gemeente Nieuwkoop zijn er 97 GSM’s, 30 opladers en 2 tablets ingeleverd. Samen met de telefoons die door de telefoonwinkels in de regio en particulieren werden gegeven, zijn er nu 235 binnen gekomen.

Nieuwkoop- De apparatuur wordt naar het Afrikaanse land gestuurd. Stichting Zet Nieuwkoop zet de actie op touw. Alle gevers worden door de stichting geweldig bedankt. Het is een goed begin voor de Actie GSM via allerlei winkels. De stichting legde contacten met winkels in de gemeente Nieuwkoop, met name het Fruitpaleis en het Kruitvat in Ter Aar, Bloemsierkunst Christa Snoek in Vrouwenakker en alle supermarkten in de andere kernen van Nieuwkoop. U kunt ook steunen door storting van een bijdrage op de rekening van de Stichting Zet Nieuwkoop op de Kaart NL21INGB0000346805 ten name van R. Snoeker. Daaruit kunnen de verzendkosten naar Malawi worden betaald.

Ook ideeën voor de inzameling en uw eventuele eigen activiteit zijn welkom. Daarvoor kunt u contact opnemen met Rudolf Snoeker. Zijn telefoonnummer is 06-11381949 en zijn e-mail r.snoeker@xs4all.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden