<p>Van rennen en springen tot opdrukken en commandospellen: de BSO-kinderen van Junis Kinderopvang en De Drie Ballonnen hebben niet stilgezeten in de voorjaarsvakantie. Foto: Nicole de Ruiter&nbsp;</p>

Van rennen en springen tot opdrukken en commandospellen: de BSO-kinderen van Junis Kinderopvang en De Drie Ballonnen hebben niet stilgezeten in de voorjaarsvakantie. Foto: Nicole de Ruiter 

(Foto: Nicole de Ruiter )

Rennen en springen tijdens Zoom challenge

  Nieuwsflits

Van rennen en springen tot opdrukken en commandospellen: de BSO-kinderen van Junis Kinderopvang en De Drie Ballonnen hebben niet stilgezeten in de voorjaarsvakantie. Via Zoom werkten bijna 200 kinderen vanuit hun eigen huiskamer of de noodopvang op de BSO aan hun kracht en conditie met de Beweeg Challenge. Kinderen konden meedoen met de challenges op 23 en 25 februari in de leeftijdscategorieën 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar.

Alphen- Nu de kinderen niet naar de buitenschoolse opvang kunnen komen, brachten Junis en De Drie Ballonnen de BSO naar de kinderen thuis. Via een Zoom-uitnodiging konden vele kinderen sporten en ook ouders, opa’s en oma’s waren van harte welkom om mee te doen. Het was een groot succes. Na een warming-up gingen de kinderen aan de slag met verschillende uitdagende oefeningen, ieder op zijn eigen niveau. Onder leiding van instructrice Angelique werd het een sportief feestje, dat aan het einde met een cooling-down werd afgesloten.

Junis en De Drie Ballonnen houden naast de Beweeg challenge voor de kinderen ook een sportieve activiteit voor de eigen medewerkers. Zij kunnen zich inschrijven voor een rustgevende yogales op 2 maart via Zoom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden