<p>Stichting !Triggr in Ter Aar houdt in maart allerlei activiteiten, waaronder schilderles van Mariet du Maine. Dit is een schilderij van haar. Foto: archief Mariette du Maine</p>

Stichting !Triggr in Ter Aar houdt in maart allerlei activiteiten, waaronder schilderles van Mariet du Maine. Dit is een schilderij van haar. Foto: archief Mariette du Maine

(Foto: Mariette du Maine)

Stichting !Triggr plant allerlei activiteiten in

  Nieuwsflits

Stichting !Triggr in Ter Aar houdt in maart allerlei activiteiten voor jongeren en jongvolwassenen. De meeste zijn online, maar sommige hebben ook buiten plaats.

Ter Aar- Vanaf maandag 1 maart is er van 16.00 tot 17.30 uur teken- en schilderles van Mariette du Maine, vooralsnog lekker buiten.

Op woensdagen en vrijdagen is er pianoles, nu nog online. Dit tot het kabinet besluit de maatregelen te versoepelen. “Dan gaan we zo snel als mag weer binnen achter twee piano’s zitten, op gepaste afstand”, aldus de stichting.

Op donderdagen staat gitaarles gepland, vooralsnog online. “Zodra het weer mag, hebben we een mooie ruimte bij stichting !Triggr tot onze beschikking”, vervolgt de organisatie.

Vrijdag vanaf 5 maart is er judoles en jiu jitsu les, voor de maand maart verplaatst naar de kunstgrasvelden van voetbalclub TAVV in Ter Aar. Zodra het weer mag gaan ze weer binnen bij stichting !Triggr op de judomatten.

Voor de jongvolwassenen is er zondag 21 maart van 14.00 tot 15.30 uur een stiltewandeling onder deskundige coaching. Dit alles is coronaproof.

Voor de jongvolwassenen wordt er zaterdag 27 maart van 13.00 tot 16.30 uur een workshop beeldend schrijven gehouden. Indien nodig online.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden