<p>Tijdens de zomervakantie kun je versneld je A-diploma halen bij De Thermen2. Foto: archief.</p>

Tijdens de zomervakantie kun je versneld je A-diploma halen bij De Thermen2. Foto: archief.

(Foto: )

Versneld je A-diploma halen in zomervakantie in AquaRijn

  Nieuwsflits

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Tijdens de Turbocursus maak je in twee weken een snelle start naar je A-diploma. De Turbocursus is voor kinderen vanaf 5 jaar met en zonder zwemervaring. Gemiddeld kan 70 procent van de kinderen direct na afloop van de Turbocursus afzwemmen. De kinderen krijgen vier uur aaneengesloten zwemles per dag in AquaRijn. De watertemperatuur is 31 graden tijdens deze twee weken.

Alphen- De 11 lesdagen zijn van maandag 19 juli t/m vrijdag 30 juli met uitzondering van zondag 25 juli. Ze zijn van 09.00 tot 13.00 uur uur. vrijdag 30 juli om 17:00 uur kan worden afgezwommen.

De kosten van deze testles bedragen €12,50, dit zijn de kosten voor de les, inclusief inschrijfgeld. Deelname aan de testles is verplicht. De data hiervoor volgen later vanwege de coronamaatregelingen.

Er is tijdens de zwemles tenminste 1 pauze om uit te rusten en wat te eten en drinken. "Geef je kind lekker een boterham mee in een broodtrommeltje en een drinkbeker met wat te drinken (geen melkproducten). Daarnaast is het voor je kind fijn als hij/zij een grote badhanddoek of een badjasje bij zich heeft, om deze om te slaan of aan te trekken tijdens deze pauze", aldus organisator DeThermen2.

Geen zwemervaring

Je kind hoeft vooraf geen zwemervaring te hebben. Het is belangrijk dat hij/zij zich vrij voelt in het water. Ook als kinderen al eerder zwemles hebben gehad, is de Turbocursus een goede oplossing om in korte tijd het A-diploma te halen. De Turbocursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand.

Het programma van de Turbocursus is intensief. Om die reden is onze leeftijdsgrens: minimaal 5 jaar. Om te beoordelen of je kind kan deelnemen, is er een testles voor aanvang van de cursus. Deelname aan deze testles is verplicht.

Voor iedere deelnemer geldt het tarief van € 960,- inclusief het drijfpakje. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. Mocht je al een drijfpak bezitten en deze is goed bevonden door de zwemonderwijzer, kan dit in mindering worden gebracht op het totaal bedrag van de Turbocursus en bedragen de kosten €913,00.

Aanmelden

Je moet Inloggen of een account aanmaken op de website.

https://www.dethermen2.nl/turbocursus.html

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden