Films van Parkvilla thuis op de bank bekijken


<p>Nu en bezoek aan Parkvilla niet mogelijk is, kun je films van hen thuis bekijken. Foto: Parkvilla</p>

Nu en bezoek aan Parkvilla niet mogelijk is, kun je films van hen thuis bekijken. Foto: Parkvilla

Films van Parkvilla thuis op de bank bekijken

  Nieuwsflits

Voor mensen die alle praatprogramma’s even beu zijn, genoeg hebben van het Netflix-aanbod en toe zijn aan een boeiende film, is er Picl. Dat is een online filmzaal met meer dan 60 films. Met een paar muisklikken heb je de film op je computer, tablet of televisie.

Alphen- De prijs is te vergelijken met een bioscoopkaartje van 8,50 euro, maar er zijn ook veel films voor 4,99 euro, aldus Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis. “Er is echt voor iedereen een mooie titel bij en op deze manier steun je ook Parkvilla.”

Het zijn zeker geen onbekende namen, die opgenomen zijn in het Picl assortiment. Rifkin’s Festival een romantische komedie van Woody Allen, De Vogelwachter waarin een natuurbeschermer, gespeeld door Freek de Jonge, weigert zijn eiland te verlaten of Police met de steracteur Omar Sy uit Intouchables in een spannend politiedrama. Net nieuw is The Burnt Orange Heresy, een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen. Ook voor kinderen zijn leuke films te zien: The Secret Garden is een avontuurlijke familiefilm van de makers van Harry Potter en Paddington.

Picl is te vinden via de website van Parkvilla en via picl.nl. https://picl.nl/theaters/parkvilla

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden