‘Nominatie is volslagen verrassing’


<p>Tim van Leeuwen (re) en Tom Roeloffs zijn met hun bedrijf Tim &amp; Tom Producties genomineerd voor een VOAWARD. FOTO: fam. Roeloffs</p>

Tim van Leeuwen (re) en Tom Roeloffs zijn met hun bedrijf Tim & Tom Producties genomineerd voor een VOAWARD. FOTO: fam. Roeloffs

(Foto: )

‘Nominatie is volslagen verrassing’

  Nieuwsflits

De genomineerden van de VOAWARDS zijn bekend! Ondernemersvereniging VOA gaat op 4 februari de ondernemersprijzen uitreiken. Vorige week kregen vijftien bedrijven een verrassingsbezoek met cameraploeg, bloemen en taart. Zo ook Tim & Tom Producties, het mediabedrijf van ‘jonge honden’ Tim van Leeuwen (21) en Tom Roeloffs (22).

Morvenna Goudkade

REGIO – Van Leeuwen en Roeloffs hadden vrijdag een afspraak over een animatie-opdracht, althans dat dachten ze. ‘’We hadden het samen voorbereid”, vertelt Tim. “Maar Tom moest eerder weg: ik zou de bespreking doen. Toen bleek opeens dat we waren genomineerd voor een award. Superleuk natuurlijk, maar wel jammer dat Tom er niet bij was. Ik ben ’s avonds bij hem langsgegaan, met de bloemen en de taart. Toms moeder heeft er een paar foto’s van gemaakt.” Tom vult aan: “De nominatie kwam als een volslagen verrassing, maar is onwijs leuk. Een stukje erkenning en waardering, echt heel tof.”

Ze hebben vrijdagavond met smaak een stuk taart verorberd, vertelt hij. “De bloemen gaan maandag mee naar kantoor, dan kunnen we er samen naar kijken, haha.” De vrienden hebben sinds drie jaar een bedrijf, nadat ze op de middelbare school al kleinschalig begonnen waren. Toen nog vanaf hun zolderkamers, Tim in Alphen, Tom in Hazerswoude-Dorp. Ze maken animaties en infographics voor bedrijven en dat gaat goed. Slapen doen ze nog wel in het ouderlijk huis, maar werken niet meer. Daarvoor hebben ze een bedrijfspand aan de Jac. P. Thijsseweg in Alphen. Net als de andere genomineerde bedrijven, zijn Tim & Tom Producties gekozen door leden van VOA. Bij de grootste ondernemersvereniging van Nederland zijn zo’n 900 bedrijven aangesloten, individueel of via winkeliersverenigingen. Dat geldt voor bedrijven uit de gemeente Alphen, maar ook uit Nieuwkoop en Kaag en Braassem.

In het najaar hebben leden hun stem uitgebracht op hun favoriete bedrijf, in vijf categorieën. Op 4 februari volgt de verkiezing en prijsuitreiking, via een liveshow op televisie. “Het wordt een heel bijzondere avond”, belooft Michiel Wijnans (43), voorzitter van de programmacommissie van VOA. “Vanuit Parkvilla houden we met Studio Alphen een live-televisieshow, gepresenteerd door Jörgen Raymann. Alle kijkers kunnen tijdens de show stemmen op hun favoriete genomineerden.”

Wie zijn de genomineerden? Categorie MKB: Bezemer Fitness, Buro Toob, B&L Vastgoed.

Categorie MKB XL: Bakkerij Visser, Elysee Dental Solutions, Lieftink Geveltechniek.

Categorie ZZP: Rogaar Administratie, Steefig, Travelcoach Claudia Wolswijk.

Categorie Starters: La Bodega ‘87, Lessgo, Tim & Tom Producties.

Categorie Horeca & Retail:

Restaurant Alfreds, MKC Moto, Van Keeken Schoenen.

De ondernemersverkiezing is te zien do. 4 februari van 19:00-20:30 uur bij Studio Alphen of live-stream via VOAwards.nl.

‘Televisieshow met Jörgen Raymann in Parkvilla’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden