TOPdesk Hero League start 2021 op ‘n grootse manier


<p>Dit jaar moet e-sports nog groter worden volgens Thomas Runhart van de Esports Game Arena. Foto archief Rob Langerak&nbsp;</p>

Dit jaar moet e-sports nog groter worden volgens Thomas Runhart van de Esports Game Arena. Foto archief Rob Langerak 

(Foto: )

TOPdesk Hero League start 2021 op ‘n grootse manier

  Nieuwsflits

De TOPdesk Hero League begint groot met esports in 2021. Na drie seizoenen met verschillende competities en live uitzendingen vol actie, moet volgens organisator Thomas Runhart dit jaar een groter esports publiek aangetrokken met meer games dan ooit. In samenwerking met Esports Game Arena, wordt online op esportsnederland.nl 1300 euro aan prijzengeld weggegeven.

Alphen- Als nieuw toernooi is er dit seizoen Among Us. "Met die toevoeging worden niet alleen de hardcore esports spelers bediend, maar kan iedereen met een telefoon gratis meedoen aan de TOPdesk Hero League", vertelt Runhart. "Met een liveshow op twitch.tv/esportsgamearena kun je verder kijken naar anderen. Extra leuk om met je vrienden of collega's aan mee te doen. Among Us is een game die draait om teamwork en verraad. Een ruimteschip moet gerepareerd worden door het team, maar er is ook een bedrieger aan boord die alles probeert te saboteren."

Maar er is dit seizoen veel meer. De Rocket League en Hearthstone competities zijn terug, waarin vele gamers strijden om kampioen te worden. Verder zijn er twee nieuwe toernooien: Call of Duty en League of Legends. esportsgamearena.nl/topdesk-hero-league.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden