“Je bent meer dan een huidspecialist”


<p>&nbsp;De Alphense Carmen van Leijden (rechts), eigenaar van The Center of Beauty richt haar pijlen nu op online. Foto: aangeleverd</p>

 De Alphense Carmen van Leijden (rechts), eigenaar van The Center of Beauty richt haar pijlen nu op online. Foto: aangeleverd

“Je bent meer dan een huidspecialist”

  Nieuwsflits

Je zou maar een contactberoep hebben in de coronatijd. De Alphense Carmen van Leijden (35) is de eigenaar van The Center of Beauty, waar mensen huidbehandelingen en huidadvies kunnen krijgen. De ondernemer is vrijdag 22 januari begonnen met een nieuw online concept: The Skincare Store. “Het is niet zomaar een webshop, maar een waar je terecht kunt voor online persoonlijk huidadvies via onze Skintake.”

Bart van der Spek

Alphen aan den Rijn- “Uiterlijke verzorging is altijd mijn passie geweest. Oorspronkelijk kom ik uit het bank- en verzekeringswezen, maar ben al tijdens mijn vaste baan een salon begonnen,” vertelt Carmen, die sinds 2018 haar huidige zaak aan de Haringvliet 102 runt. “Ik heb me ontwikkeld in de richting van huidverbetering. Het is een heel mooie manier om mensen aan een stralende huid te helpen. En wanneer je iemand helpt, ben je meer dan een huidspecialist, maar ook een psycholoog. Mensen vertellen van alles aan je. Er komen overigens ook mannen in de zaak.”

Hoe ze de coronatijd ervaart? “Het was natuurlijk heel vervelend dat we voor de tweede keer dicht moesten. Het was juist in de periode voor de strenge lockdown erg druk. Ons ondernemersbrein draaide overuren om toch open te zijn en we werden er ontzettend creatief van. Wij denken graag in mogelijkheden en hebben een idee van twee jaar terug opnieuw geïntroduceerd. Vanuit dat idee hebben we een nieuw concept bedacht, wat aansluit bij de beautysalon: The Skincare Store.”

Via de webshop kun je terecht voor online persoonlijk huidadvies en skincare producten. “Heb jij een vraag over jouw routine, of welke producten je het beste kunt gebruiken? Of heb je een huidprobleem waar je geen raad mee weet? The Skincare Store is er voor jou”, vertelt Carmen. “Naast ons huidadvies kun je in onze webshop ook Skincare boxen vinden. Ze zijn een samenstelling van producten die op elkaar aansluiten, altijd met extra voordeel.” Om te vieren dat The Skincare Store live is, ontvangen de eerste 25 bestellingen een kraskaart. De website is:

www.theskincarestore.nl.

Ondernemen in lockdown

Sinds twee manden is er de serie ondernemen in lockdown in het Alphens Nieuwsblad. Die zijn we begonnen om ondernemers uit Alphen, Nieuwkoop en Kaag en Braasem te steunen. In een verhaal staat de ondernemer en een onderneming centraal en hoe je als ondernemer toch kansen ziet in deze tijd. Opgeven kan via redactie.anb@dpgmedia.nl. Lever -vanwege corona- graag zelf een liggende (horizontale) foto in hoge resoluties van jezelf aan in je onderneming.

“Ons ondernemersbrein draaide overuren”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden