Straatverlichting overdag aan? Dat klopt!


<p>In Roelofsarendsveen brandde al eerder overdag de straatlantaarns. Foto ter illustratie van Karin Wagter uit archief</p>

In Roelofsarendsveen brandde al eerder overdag de straatlantaarns. Foto ter illustratie van Karin Wagter uit archief

(Foto: Karin Wagter)

Straatverlichting overdag aan? Dat klopt!

  Nieuwsflits

Netbeheerder Liander doet in april dit jaar een technische aanpassing aan de installatie van de openbare verlichting in de gemeente Kaag en Braasem. De huidige installatie moet daarop aangepast worden, zodat de verlichting ook na april op het juiste moment aan en uit gaat. Tot en met vrijdag 5 februari kan de openbare verlichting in uw buurt daarom ook overdag ingeschakeld zijn.

Kaag en Braasem- Dat betekent dat de verlichting in uw straat dan brandt, meldt de gemeente op haar Facebookpagina. Dat is geen storing, maar dus onderdeel van de werkzaamheden. We vinden het wel fijn als u dit meldt bij de aannemer die het project uitvoert. Dat helpt om de verlichting vanaf april 2021 optimaal te laten functioneren. Dus is de openbare verlichting in uw straat overdag aan? Geef dit dan door aan aannemer Van Vuuren Elektrotechniek BV via e-mail: kaagenbraassem@vuuren.nl of telefonisch 0251-229119 (op werkdagen van 07.00 tot 17.00 uur direct contact; daarbuiten: keuze optie 2). De gemeente dankt u alvast voor uw medewerking. Op Facebook liet inwoner Aad Hogenboom al eerder aan de gemeente weten dat in Roelofsarendsveen op meerdere plekken de lampen aan stonden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden