PRO Kaag en Braassem nomineert inwoners


<p>Een inwoner of organisatie uit K&B kan 500 euro en een bokaal in de wacht slepen. Foto ter illustratie uit archief</p>

Een inwoner of organisatie uit K&B kan 500 euro en een bokaal in de wacht slepen. Foto ter illustratie uit archief

PRO Kaag en Braassem nomineert inwoners

  Nieuwsflits

PRO Kaag en Braassem houdt opnieuw een verkiezing voor de Goed voor elkaar bokaal. Leden van PRO kunnen mensen, initiatieven en verenigingen nomineren die volgens hen onmisbaar zijn in Kaag en Braassem. Vervolgens mogen alle inwoners stemmen om te bepalen wie er €500 en de felbegeerde bokaal in de wacht sleept.

Kaag en Braasem- Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld vanuit de ledencontributie. De politieke vereniging heeft hiertoe besloten omdat het de inwoners zijn die de gemeente mooi maken. “En dus verdienen zij het om in het zonnetje gezet te worden,” aldus fractievoorzitter Ruud van der Star. “Slechts een van de genomineerden wint straks de prijs, maar het compliment is natuurlijk voor iedereen die zich inzet voor een leuker, mooier of gezonder Kaag en Braassem.”

Alleen leden van PRO Kaag en Braassem kunnen initiatieven voordragen voor nominatie. Dat tot 18 februari via info@prokaagenbraassem.nl. Vanaf 26 februari kunnen alle inwoners stemmen via de website van PRO. Het is de vierde keer dat PRO Kaag en Braassem de Goed voor elkaar bokaal houdt. De verkiezing werd eerder gewonnen door basisschool Ter Does, Swiffers Hoeve en Daniek de Groot.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden