Rianne kan Actieheld 2020 zijn


<p>Rianne uit Ter Aar is door het Prinses Beatrix Spierfonds genomineerd voor &lsquo;Actieheld 2020.Foto: Piek - Annemieke Kock</p>

Rianne uit Ter Aar is door het Prinses Beatrix Spierfonds genomineerd voor ‘Actieheld 2020.Foto: Piek - Annemieke Kock

Rianne kan Actieheld 2020 zijn

  Nieuwsflits

Rianne uit Ter Aar is door het Prinses Beatrix Spierfonds genomineerd voor ‘Actieheld 2020’. Elk jaar nomineert het Spierfonds vrijwilligers die op een bijzondere wijze in actie komen voor mensen met een spierziekte. Rianne heeft ruim 1100 euro ingezameld.

Ter Aar- Rianne heeft dunnevezelneuropathie (DVN). Doordat werken niet meer kon vanwege de pijn en vermoeidheid door haar spierziekte is ze afleiding gaan zoeken in het haken. De sjaals, mutsen en omslagdoeken die zij haakt verkoopt ze om zo geld op te halen voor onderzoek naar DVN.

De ‘Actieheld’ van het Prinses Beatrix Spierfonds is een titel voor een vrijwilliger die op een bijzondere wijze in actie komt voor mensen met een spierziekte.

"Het is bijzonder hoeveel mensen zich elk jaar weer inzetten voor de strijd tegen spierziekten. Omdat ze zelf een spierziekte hebben, van dichtbij meemaken welke impact een spierziekte op iemands leven heeft, of omdat ze iets willen betekenen voor een ander. We zijn blij met ieders geweldige inzet!”, aldus Chantal Luijendijk, Fondsenwerver Acties & Events.

Via een online stemactie wordt de winnaar bepaald. De bekendmaking is in februari. Stemmen is mogelijk via de website:

www.spierfonds.nl/help-mee/actieheldenverkiezing

Actieheld 2020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden