Mark Evers ook volgend seizoen de coach van ARC


<p>ARC-trainer Mark Evers blijft ook volgend voetbalseizoen de oefenmeester. Foto archief: Saskia De West-Berk</p>

ARC-trainer Mark Evers blijft ook volgend voetbalseizoen de oefenmeester. Foto archief: Saskia De West-Berk

Mark Evers ook volgend seizoen de coach van ARC

  Nieuwsflits

Mark Evers gaat komend seizoen aan zijn vijfde seizoen bij ARC beginnen. Hij werd hoofdtrainer bij de Alphense Racing in het seizoen ’17-’18, nadat ARC ternauwernood aan degradatie naar de tweede klasse was ontsnapt.

Alphen- Evers en ARC bleken een goede match te zijn. Onder Evers’ leiding promoveerde ARC naar de hoofdklasse in seizoen ’19-’20 en hierin leken de Alphenaren zich vrij eenvoudig te handhaven. In de eerste wedstrijden in het huidige seizoen nestelde ARC zich zelfs in de kopgroep. De lockdowns legden helaas beide competities stil.

Voorzitter Irma Ligtvoet vertelt: “Mark heeft het tot nu toe uitstekend gedaan. Niet alleen stijgen we op de ranglijst, maar ook is hij met het team heel zichtbaar binnen de club. Daarmee is ARC1 weer het zichtbare paradepaardje van de vereniging. Wij hebben veel vertrouwen in Mark: hij barst nog van de ambitie om met ARC iets te laten zien in de hoofdklasse na deze lange wedstrijdloze periode”.

Evers voegt daar aan toe: "het goede gevoel en veel vertrouwen binnen alle geledingen van de club is nog zeer groot, daarnaast is de rek er met de huidige selectie zeker nog niet uit, dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er nog een jaar aan vast te plakken!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden