Kerstpakkettenactie 2020 opnieuw een succes


<p>De Kerstpakkettenactie van het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm is volgens beide organisaties opnieuw een groot succes geweest. Foto ter illustratie</p>

De Kerstpakkettenactie van het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm is volgens beide organisaties opnieuw een groot succes geweest. Foto ter illustratie

Kerstpakkettenactie 2020 opnieuw een succes

  Nieuwsflits

De Kerstpakkettenactie van het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm is volgens beide organisaties opnieuw een groot succes geweest. Ongeveer 350 Alphenaren zijn verrast met een kerstpakket of kerstattentie omdat zij een steuntje in de rug verdiende. Ook hebben de cliënten van de Voedselbank een kerstattentie ontvangen.

Alphen- Vele plaatsgenoten hebben artikelen of geld gedoneerd waarmee de pakketten zijn samengesteld. Junis Kinderopvang heeft op veel van haar locaties artikelen ingezameld en de kerstkaarten gesponsord die door de kinderen op het kinderdagverblijf zijn voorzien van een mooie tekening. De kerken hebben dit jaar eveneens de actie weer financieel mogelijk gemaakt. Hoogvliet supermarkten heeft de actie gesponsord en de Kerstpakkettenactie is statiegeld doel geweest in AH Aarhof.

"70 vrijwilligers hebben de pakketten ingepakt en bezorgd met in acht neming van de Covid-19 genomen maatregelen, het was even puzzelen maar het is gelukt, een grote prestatie. Vrijwilligers, sponsoren, en gewone Alphenaren hebben er samen voor gezorgd dat er een blijk van aandacht en meeleven is geweest voor plaatsgenoten", aldus de organisaties.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden