Thuis genieten van film en diner


<p>Deze gerechten zijn ook te zien zijn in de film Julie & Julia met Hollywoodster Meryl Streep. Foto: Parkvilla</p>

Deze gerechten zijn ook te zien zijn in de film Julie & Julia met Hollywoodster Meryl Streep. Foto: Parkvilla

Thuis genieten van film en diner

  Nieuwsflits

Iedereen zit misschien weleens gedachteloos voor de tv met een bord op schoot. “Dit is totaal iets anders, dit nieuwe concept is voor de echte fijnproevers”, vertelt Cindy van der Hoorn van Parkvilla. Onder het motto: sommige films moet je niet alleen zien, die moet je ook proeven, kun je op zaterdag 28 november voor 39,95 euro per persoon genieten van zeven gerechten gemaakt door chef-koks.

Aangeleverd

Alphen- Deze gerechten zijn ook te zien zijn in de film Julie & Julia met Hollywoodster Meryl Streep, een feel good movie over twee vrouwen met een passie voor koken. De bedoeling is dat je het diner thuis nuttigt, op je eigen bank.

Vers producten

Na de aangescherpte coronamaatregelen is het filmdiner take away concept van Cinema Culinair de uitkomst voor fijnproevers die thuis de horeca willen ervaren. Reden genoeg voor filmhuis Parkvilla en restaurant Brunel om de handen ineen te slaan. Brunel staat volgens Parkvilla bekend om de verse producten, bereid met grote zorg en aandacht. Van tong Meunie`re tot Reine Saba chocoladetaart. Alle gerechten zijn genummerd en hebben een tijdcode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Om de beleving compleet te maken, kun je er een fijne fles witte of rode Spaanse wijn bij bestellen.

Take Away of bezorgen

Het diner is op zaterdag 28 november af te halen tussen 15.00 en 17.30 uur bij Parkvilla, dat is gevestigd aan de Cornelis Geellaan 2. Bezorgen is mogelijk voor 7,50 euro extra in (de omgeving van) Alphen, maar in Gouda en Rotterdam. In de instructie staat welke eenvoudige handelingen er uitgevoerd moet worden per gerecht. Tickets zijn te verkrijgen via cinemaculinair.nl. Thuis dien je zelf de filmstream te downloaden voor 2,99 euro via de streamingdienst Film.nl. Aanmelden voor het filmdiner kan tot uiterlijk donderdag. Wees er dus snel bij.

Cinema Culinair

Met meer dan 97 shows en een gemiddelde waardering van 9,2 is Cinema Culinair de meest uitzonderlijke filmervaring van dit moment te noemen. Het concept heeft al meer dan 11.000 foodlovers blij gemaakt. Toen door de pandemie voorstellingen werden uitgesteld, bleek een nieuw concept met afhaaldiners aan te slaan. Een film streamen samen met heerlijk eten van een lokaal restaurant. “Take-away is here to stay!”, vat Parkvilla het samen.

Samenwerking Parkvilla en restaurant Brunel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden