Bijna vier mille voor Alzheimer Nederland


<p>In het televisieprogramma Restaurant Misverstand runden mensen met dementie een restaurant. Foto: William Rutten&nbsp;</p>

In het televisieprogramma Restaurant Misverstand runden mensen met dementie een restaurant. Foto: William Rutten 

(Foto: )

Bijna vier mille voor Alzheimer Nederland

  Nieuwsflits

De collecte 2020 van Alzheimer Nederland heeft in Ter Aar, Langeraar, Papenveer en Korteraar in de week van 2 t/m 7 november € 3.302,- opgebracht in de collectebussen en nog eens € 603 in de onlinecollectebussen van de collectanten.

Kaag en Braasem- Alzheimer Nederland noemt het een heel mooie opbrengst, vooral in deze cronatijd waarin toch een aantal collectanten helaas niet aan de deur kon collecteren. De organisatie bedankt alle gevers en collectanten voor hun inzet. Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Dementie is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes. De meest voorkomende vorm van dementie is de ziekte van Alzheimer.

Wilt u volgend jaar ook meehelpen?

Wilt u in 2021 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via de onderstaande website of bij: Helen Kruythoff, vrikru@gmail.com, dan wel bij Joyce Heemskerk, jm.heemskerk@live.nl, organisators van de collecte in deze plaatsen.

www.alzheimer-nederland.nl/collecteren

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden