Oranje Fonds zoekt klussen voor NLdoet 2021


<p>Lions Rhijnhart stond vorig jaar klaar voor NL Doet. Foto: Speeltuin Bloemhof</p>

Lions Rhijnhart stond vorig jaar klaar voor NL Doet. Foto: Speeltuin Bloemhof

Oranje Fonds zoekt klussen voor NLdoet 2021

  Nieuwsflits

Alle maatschappelijke organisaties in Nederland, dus ook in Alphen, kunnen vanaf heden weer hun klussen aanmelden voor NLdoet 2021. Het Oranje Fonds maakt het voor alle stichtingen en verenigingen die helpende handen kunnen gebruiken weer mogelijk om mee te doen aan de grootste vrijwilligersactie van ons land. Aanmelden voor de 17de editie op 12 en 13 maart 2021 kan via nldoet.nl.

Alphen- Dit jaar wordt NLdoet gehouden in aangepaste vorm, zodat de dan geldende coronamaatregelen nageleefd kunnen worden. In deze tijd is de rol van verenigingen en stichtingen nog belangrijker dan voorheen en hebben zij helpende handen extra hard nodig. Het Oranje Fonds spoort deelnemende organisaties aan om online activiteiten te organiseren of buitenklussen aan te bieden. Op nldoet.nl zijn verschillende ideeën te vinden. Organisaties die zelf een goed idee hebben kunnen dit ook delen zodat ze anderen kunnen inspireren.

"Gelukkig is er ook op anderhalve meter afstand veel mogelijk”, zegt Oranje Fonds-directeur Sandra Jetten. "Al videobellend met een oudere een wandeling maken bijvoorbeeld, zodat diegene digitaal mee kan wandelen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden