<p>Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij heeft afgelopen week de 150ste nieuwbouwwoning verkocht in het Rijnhavengebied in Alphen aan den Rijn. Foto: PR</p>

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij heeft afgelopen week de 150ste nieuwbouwwoning verkocht in het Rijnhavengebied in Alphen aan den Rijn. Foto: PR

Woning 150 is verkocht in het Rijnhavengebied

  Nieuwsflits

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij heeft afgelopen week de 150ste nieuwbouwwoning verkocht in het Rijnhavengebied in Alphen aan den Rijn. Naast ontwikkelingen op het Baronieplein en aan de Rijnhaven heeft het kantoor nu een drietal appartementengebouwen in verkoop aan de Stuyvesantlaan.

Alphen- "In complex De Harmonie zijn nog enkele appartementen beschikbaar en mochten we de 150ste koper in het Rijnhavengebied feliciteren met de aankoop van een nieuwbouwappartement. De koopster, mevrouw Munter, ontving uit handen van Patricia Abrahams van Deerenberg & Van Leeuwen een cheque voor een gratis woningstyling", laat het makelaarskantoor weten. Naast de koopster staat makelaar Rob Been van Deerenberg & Van Leeuwen.

De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven, is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-werk-winkelgebied met een recreatiehaven. Met de lancering van de website en de wandelroute in oktober is het mogelijk om het gebied te ontdekken. Op woensdag 28 oktober heeft wethouder Gerard van As op geheel digitale wijze officieel het Rondje Rijnhaven geopend.

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden