<p>Foto ter illustratie. Wethouder Floris Schoonderwoerd en unitleider educatie Bibliotheek Rijn en Venen Monique Baggen. Foto: Willeke van Haren</p>

Foto ter illustratie. Wethouder Floris Schoonderwoerd en unitleider educatie Bibliotheek Rijn en Venen Monique Baggen. Foto: Willeke van Haren

Tijdslot bibliotheek Rijn en Venen bij een bezoek

  Nieuwsflits

Vanaf heden is het voor alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen nodig vooraf een tijdslot te reserveren. Meer informatie hierover ontvangt u in de bijlage. Dit is in verband met de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus.

Alphen e.o.- Voor alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen kan er een tijdslot gereserveerd worden via www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Mensen die het lastig vinden om een online reservering te plaatsen kunnen telefonisch contact opnemen met de Bibliotheek via 0172-475771 optie 1.

Het eerste tijdslot van de dag is beschikbaar voor bezoekers met een mindere gezondheid.

KADE 10

Het nieuwe Grand Café KADE 10 in de Bibliotheek in Alphen aan den Rijn is vanwege de maatregelen tijdelijk gesloten.

Mondkapjes

In alle vestigingen is het dragen van een mondkapje verplicht voor personen van 13 jaar of ouder. In Bibliotheek Alphen gold dat het mondkapje af mocht op gereserveerde werkplekken. Het dragen van een mondkapje is vanaf nu ook daar verplicht.

https://www.bibliotheekrijnenvenen.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden