<p>Bestuurslid Nico Moen van WerkVinden maakt zich sterk voor werkzoekenden. Foto: archief</p>

Bestuurslid Nico Moen van WerkVinden maakt zich sterk voor werkzoekenden. Foto: archief

Kansen benutten op de arbeidsmarkt in corona

  Nieuwsflits

Bert Bavelaar (loopbaanadviseur Cruciaal) gaat donderdag 29 oktober vertellen wat de mogelijkheden zijn over loopbaanbegeleiding en hoe het allemaal werkt. Door corona zijn er veel ontslagen, liggen banen op de tocht en denken veel mensen na over hun carrière. De informatiesessie is van Stichting WerkVinden.

Alphen- Een loopbaanadviseur geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Loopbaanbegeleiding kan je helpen ontdekken wie je werkelijk bent, wat je wilt en wat je kunt. Met het uiteindelijke ‘plaatje’ kun je succesvoller op zoek naar een passende baan. Het ‘gratis ontwikkeladvies’ is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en start 1 december aanstaande.

De informatiesessie begint om 10.00 uur in de nieuwe bibliotheek aan de Aarkade 10. De toegang is gratis, maar je registreren is verplicht. Ook tijdens de sessie moeten de deelnemers zich houden aan de coronaregels. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen, dus meld je snel aan via de site. WerkVinden Alphen stelt het op prijs als de deelnemers een vrijwillige bijdrage in de organisatie kosten willen doneren.

www.werkvindenalphen.nl

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden