<p>In de categorie Restaurant van het Jaar staat De Gelaarsde Kat bovenaan in de eerste tussenstand. Foto: PR&nbsp;</p>

In de categorie Restaurant van het Jaar staat De Gelaarsde Kat bovenaan in de eerste tussenstand. Foto: PR 

Verkiezing Nederlandse horecaprijzen gaat door

  Nieuwsflits

Ondanks de lockdown voor de Horeca gaat in Alphen aan den Rijn de verkiezing van de Nederlandse Horeca Prijzen door waar deze gebleven was. Namelijk bij de bekendmaking van de eerste tussenstand. In de categorie Restaurant van het Jaar staat De Gelaarsde Kat bovenaan in de eerste tussenstand.

Alphen- De stemfase van deze verkiezing was al in volle gang toen eerder deze week de maatregelen afgekondigd werden. Na overleg met een groot aantal horecaondernemers is besloten om de verkiezing af te maken. Juist omdat horecaondernemers een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Waarom gaat de verkiezing verder ondanks de lockdown?

De verkiezing is, nu nog meer dan ooit, een kans voor horecaondernemers om zichtbaar te blijven en voor de gasten de kans om hun favoriete horecagelegenheid te steunen en een hart onder de riem te steken door middel van een stem. Ondanks dat het kabinet heeft besloten om de horeca te sluiten, gaat de verkiezing Nederlandse Horeca Prijzen daarom nog steeds door, juist nu.

Er kan nog tot en met 11 november worden gestemd in de gemeente Alphen aan den Rijn via www.horecaprijzen.nl. Stemmers mogen maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen op hun favoriete horecagelegenheid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden