<p>In de coronatijd kan het helpen als ondernemer je aan te sluiten bij het Ondernemersfonds. Foto: PR</p>

In de coronatijd kan het helpen als ondernemer je aan te sluiten bij het Ondernemersfonds. Foto: PR

Aansluiten bij ondernemersfonds

  Nieuwsflits

Eind vorig jaar is er in Nieuwkoop een ondernemersfonds opgericht dat vanaf 1 januari 2020 aan zijn taak is begonnen. De stichting faciliteert en financiert gezamenlijke initiatieven en projecten of activiteiten vanuit en in het belang van de Nieuwkoopse ondernemers.

Nieuwkoop- Dit fonds is op initiatief van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Nieuwkoop en met goedkeuring van de gemeenteraad.

Een fonds voor en van ondernemers. Alle Nieuwkoopse ondernemers dragen middels een opslag op de OZB-belasting bij aan dit fonds en kunnen zo met hun bijdrage gezamenlijke initiatieven tot stand brengen.

Groepen ondernemers en/of bestaande ondernemersverenigingen e.d. uit de gemeente Nieuwkoop kunnen via de site van het ondernemersfonds, www.ondernemersfondsnieuwkoop.nl hierover informatie vinden en een financieringsaanvraag indienen.

In vele gemeenten hebben ondernemersfondsen bewezen een stabiele basis te zijn om gezamenlijke projecten van ondernemers mogelijk te maken. Ook Ondernemersfonds Nieuwkoop wil dit waar gaan maken. Juist in deze crisistijd is dit fonds naar eigen zeggen van groot belang.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden