<p>Henk Tangerink is de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging De Cascarvieten.</p>

Henk Tangerink is de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging De Cascarvieten.

(Foto: )

Henk Tangerink nieuwe voorzitter De Cascarvieten

  Nieuwsflits

Henk Tangerink is de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging De Cascarvieten. Hij volgt Frank Verschuur op. Verschuur was de 55ste Cascarvieten Prins, maar tevens gedurende de laatste zes jaar, voorzitter van de vereniging. Om privé-redenen draagt hij het stokje aan Tangerik over.

Alphen- Tangerink is oud-Prins en geen onbekende in tal van organisaties binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Verschuur blijft lid van de vereniging en zal als spreekstalmeester alle evenementen van De Cascarvieten op het podium staan.

In de openingsspeech van de zojuist benoemde voorzitter werd Verschuur bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en ontving een prachtige bos bloemen en een alcoholische versnapering. “Carnaval is bij uitstek het feest dat je samen maakt. En waarbij iedereen door soms lekker anders te zijn even zichzelf mag zijn. Wij als Cascarvieten willen jong en oud, Alphenaren, bewoners van tehuizen en individuele carnavalsvierders, maar dan ook iedereen ongeacht achtergrond, positie of toekomst plezier brengen. Want alleen samen geven wij als de Cascarvieten onze toekomst door”, aldus de woorden van de nieuwe voorzitter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden