<p>Verantwoord verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Foto: De Grote Clubactie</p>

Verantwoord verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Foto: De Grote Clubactie

Grote Clubactie begonnen: 13 clubs verkopen loten

  Nieuwsflits

Dertien verenigingen uit Nieuwkoop verkopen loten via de landelijke Grote Clubactie. Juist nu hebben deze verenigingen uw steun hard nodig.

Nieuwkoop- Sinds afgelopen zaterdag verkopen dertien verenigingen uit Nieuwkoop loten voor hun club. Via de Nationale Grote Clubactie willen verenigingen extra inkomsten voor hun club ophalen. Dit is hard nodig. Ook in het verenigingsleven heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. De normaal druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten. Veel verenigingen hebben hierdoor te maken met een begrotingstekort. 

Digitale mogelijkheden
Ruim 300.000 clubleden van 5.300 verenigingen gaan vanaf dit weekend door heel Nederland op pad om loten te verkopen. Het is belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Daarom heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Met deze digitale mogelijkheden kunnen de koper en de verkoper op een veilige afstand van elkaar blijven staan. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden