Hans Jacobs (79) stopt met maaltijden bezorgen

  Nieuwsflits

Alphenaar Hans Jacobs (79) heeft onlangs officieel afscheid genomen als maaltijdbezorger bij Tom in de Buurt. Hij is 27 jaar geleden als vrijwilliger hiermee begonnen, toen hij als 53-jarige vervroegd kon stoppen met werken als directeur van KTA (Kabel Televisie Amsterdam). Nu hij op 29 september 80 jaar wordt, vindt hij het een mooi moment om het vrijwilligersstokje over te dragen aan de jongere garde.

Alphen aan den Rijn- Hans Jacobs werd onlangs om 9.30 uur voor zijn 27 jaar trouwe dienst in het zonnetje gezet door de coördinatoren van de maaltijdbezorging bij Tom in de Buurt. Dat gebeurde in gebouw Het Facet aan de Van Lennepstraat 20a in Alphen aan den Rijn, in het bijzijn van zijn vrouw Jolanda en dochters Mirelle en Therese.

Over Tom in de Buurt

Tom staat voor Talent, Ondersteuning en Meedoen. Het is een samenwerkingsverband van acht organisaties op het gebied van ondersteuning en welzijn. Sinds 2015 zijn wij actief in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem. Tom is er voor inwoners vanaf 18 jaar met vragen of zorgen op het gebied van ondersteuning en welzijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden