<p>Nico Moon van Stichting WerkVinden maakt zich sterk voor werkzoekenden. Foto: archief Morvenna Goudkade</p>

Nico Moon van Stichting WerkVinden maakt zich sterk voor werkzoekenden. Foto: archief Morvenna Goudkade

Omscholen centraal tijdens informatiebijeenkomst

  Nieuwsflits

Stichting WerkVinden houdt donderdag 24 september de nformatiebijeenkomst ‘verhoogt omscholing mijn kansen op de arbeidsmarkt?’ Mina Dewkalie, omscholing specialist van het UWV, vertelt daarover van alles vertellen. De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00 uur in De Oude Wereld (Kerk en Zanen, Alphen aan den Rijn).

Alphen- Actuele kennis vergaren over een (nieuw) beroep is een uitdaging. Ook het verder ontwikkelen van je talenten is zo’n punt. Je hebt misschien geen geschikt diploma, maar wel kennis en ervaring. Wat is kansrijk en waar kun je terecht? Met andere woorden: hoe pak je omscholen aan? Uiteraard organiseren we deze informatiebijeenkomst ‘corona-proof’ e. De kosten zijn € 12,50 als je lid bent van WerkVinden of € 15,- als je geen lid bent. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en Vol = Vol. Voor meer informatie en inschrijving, zie onze website. www.werkvindenalphen.nl

Stichting WerkVinden - Alphen is een neutrale, onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatie-bijeenkomsten, netwerken/wandelen en individuele begeleiding.

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden