<p>De familie van de Surinaamse Alphenaar Remond Berrenstein is vorige week een doneeractie gestart. Foto: PR</p>

De familie van de Surinaamse Alphenaar Remond Berrenstein is vorige week een doneeractie gestart. Foto: PR

(Foto: )

Doneeractie voor doodzieke Remond

  Nieuwsflits

De familie van de Surinaamse Alphenaar Remond Berrenstein is vorige week een doneeractie gestart. Een paar weken geleden werden ze opgeschrikt door de diagnose slokdarmkanker met uitzaaiingen en een prognose van nog enkele maanden tot in het gunstigste geval nog een jaar te leven.

Alphen- Na het enkele dagen te laten bezinken is de familie zelf op onderzoek gegaan en kwam van veel Nederlanders positieve verhalen tegen die soortgelijke nieuws te horen hebben gekregen en hun heil in Duitsland gezocht hebben. In de Helios kliniek (Duitsland) wil de familie terecht voor verdere behandeling.

Remond Berrenstein, 44 jaar oud, staat nog in de bloei van zijn leven en is vader van twee prachtige kinderen. Zoals iedere ouder wil ook hij zijn kinderen zien opgroeien en daarom vecht hij keihard voor zijn leven. Een groot deel van de behandelingen wordt vergoed door de verzekering. Alleen worden de kosten voor Hyperthermie en enkele andere behandelingen die onder het kopje alternatieve zorg vallen niet vergoed. Er is 15.000 euro nodig. De familie vraagt om empathie.

https://www.doneeractie.nl/behandeling-in-duitsland-tegen-slokdarmkanker/-45847

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden