vlnr Claudia de Jong, wijkverpleegkundige Vierstroom Zorg Thuis, Susan Veenhoff, directeur Vierstroom Zorg Thuis en Sita Ttjepkema, directeur Driehoorne
vlnr Claudia de Jong, wijkverpleegkundige Vierstroom Zorg Thuis, Susan Veenhoff, directeur Vierstroom Zorg Thuis en Sita Ttjepkema, directeur Driehoorne (Foto: )

Langer en veiliger thuis wonen bij Driehoorne

  Nieuwsflits

Bewoners van wooncomplex Driehoorne kunnen in een acute situatie 24 uur per dag een beroep doen op de wijkverpleging van zorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis. Door de aanwezigheid van het wijkteam kan snel hulp geboden worden. Dit verhoogt de veiligheid voor de bewoners en is ook voor mantelzorgers een flinke geruststelling.

ALPHEN - “Een snelle alarmopvolging in een ongeplande situatie kan van levensbelang zijn. Het team is dichtbij en kan daardoor snel ter plaatse zijn”, aan het woord is wijkverpleegkundige Claudia de Jong. “Daar komt bij dat ik in Driehoorne een vast gezicht word voor bewoners. Ik denk graag preventief mee met bewoners over wat er voor hen nodig is om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan de inzet van technologische oplossingen of het helpen activeren van het sociale netwerk, Driehoorne is een prachtige en dynamische plek om te wonen, Vierstroom werkt er graag aan mee om het wonen op een fijne en veilige wijze mogelijk te maken, ook in de toekomst”.

Sita Tjepkema van Driehoorne is blij met de samenwerking. Zij benadrukt het punt van veiligheid. Sita: “Het is fijn dat de bewoners erop te kunnen vertrouwen dat er altijd iemand is."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden