Een van de schilderijen die zijn te zien. Foto: Galerie Alphen Art
Een van de schilderijen die zijn te zien. Foto: Galerie Alphen Art (Foto: )

Abstracte kunst te zien in Galerie Alphen Art

Vorige week is de 36ste expositie in Galerie Alphen Art in De Aarhof begonnen. In eerdere jaren bracht Galerie Alphen Art een zomerexpositie gedurende de vakantieperiode. Dat concept is dit jaar losgelaten en de ruimte wordt gevuld door een groep die bijeen is gebracht door Sta-Art deelnemer Carla Bosman. Carla exposeert regelmatig in de galerie en brengt ook nu haar abstracte werk onder de aandacht.

Alphen aan den Rijn- Behalve van Carla is er werk te zien van Annelies van Wijk, Saskia Vergunst, Annemieke Trip, Bas Colenbrander, Elaine Engelberts, Jan C. Engelberts, Mirjam Engelberts, Tessa Engelberts, Jeroen Engelberts, Judith Engelberts en Lars Rotgers. Met enthousiasme hebben de makers geëxperimenteerd met stijlen en technieken. De expositie is tot en met 10 september.

Als Sta-Art-deelnemers zijn verder Annelies van Wijk en Saskia Vergunst aanwezig: de eerste laat o.a. mandala’s zien. Saskia is een veel geziene exposant in Galerie Alphen Art die ook nu weer haar “assemblages met een knipoog” inbrengt.
Galerie Alphen Art is te vinden aan de De Aarhof 41 in Alphen aan den Rijn.
Geopend: di, wo en vrij van 12.00 - 17.00 uur, zaterdag van 11.00 - 16.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden