Opgeven voor de Hobby Crea Cadeau Markt in winkelcentrum Ridderhof kan vanaf heden. Foto: archief
Opgeven voor de Hobby Crea Cadeau Markt in winkelcentrum Ridderhof kan vanaf heden. Foto: archief (Foto: )

Hobbyisten gezocht voor Hobby Crea Cadeau Markt

Winkelcentrum Ridderhof houdt op zaterdag 5 september een Hobby Crea Cadeau Markt. Hebt u interesse om deel te nemen aan deze markt, dan kunt u vanaf heden een mailtje sturen naar: info@blitz-events.nl.

Alphen aan den Rijn- Volgens de organisator is het een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Op deze markt kan men bijzondere spulletjes vinden en kennismaken met de persoon achter het zelfgemaakte product. Het is de bedoeling dat het dé plek wordt voor originele decoraties en cadeautjes in combinatie met hobby en crea artikelen.

Workshops

Tijdens de Hobby Crea Cadeau markt kunnen ook kleine workshops worden gegeven, om geïnspireerd te raken en leuke hobby materialen aan te schaffen. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere rariteiten, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. De markt begint om 11.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Uiteraard heeft deze activiteit geheel plaats binnen de richtlijnen van het RIVM. Het adres van het winkelcentrum is Ridderhof 1-55. Afgelopen winter had de markt ook plaats. Toen was er onder andere een muzikale Kerstman.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden