Clubkampioenen golfclub Strokeplay: gefeliciteerd!


Kampioenen Strokeplay 2020: van links naar rechts Corine Cools, Lorenzo van Niekerk, Piet Bokelaar en Michelle de Boer Foto: Tjal de Vries
Kampioenen Strokeplay 2020: van links naar rechts Corine Cools, Lorenzo van Niekerk, Piet Bokelaar en Michelle de Boer Foto: Tjal de Vries (Foto: )

Clubkampioenen golfclub Strokeplay: gefeliciteerd!

In tegenstelling tot voorgaande jaren werden dan de clubkampioenschappen strokeplay voor de verschillende categorieën dames en heren, jeugd (onder 21jaar) en senioren (50+) in plaats van over meerdere weekeinden nu allemaal in 1 weekend gespeeld. Alle deelnemers plaatsten zich na de eerste ronde op zaterdag automatisch voor de finale op zondag. In totaal hadden zich 18 dames en 33 heren opgegeven, allen met een handicap van 20 of lager.

Alphen aan den Rijn- Tijdens de finale op zondag, die onder bijzonder gunstige weersomstandigheden werd gespeeld, was het bij de heren uiteindelijk het jeugdlid Lorenzo van Niekerk dat met een totaalscore van 152 slagen senior Piet Bokelaar met 156 slagen het nakijken gaf. Net zoals in 2019 werd hij niet alleen officieel als clubkampioen strokeplay 2020 gehuldigd, maar tevens ook als jeugdkampioen. Het betekende overigens wel dat Piet Bokelaar de seniorenkampioen 2020 werd.

Bij de dames was het opnieuw Corine Cools, die zoals verwacht, met een score van 161 slagen niet alleen haar titel als clubkampioen strokeplay voor het derde achtereenvolgende jaar prolongeerde maar ook die van seniorenkampioen. Michelle de Boer werd bij de meisjes Strokeplaykampioen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden