Deel van kunstwerk: "Golden Gate" van kunstenares Amy Feddes. Foto: M. Melgers
Deel van kunstwerk: "Golden Gate" van kunstenares Amy Feddes. Foto: M. Melgers (Foto: M. Melgers)

Expositie 'Vakantie in eigen etalage' bij atelier

In de expositie “Vakantie in eigen etalage” geven de kunstenaars van Atelier Verfstreken hun visie op de zomer. Met een bezoek aan de expositie bij het atelier aan Van Boetzelaerstraat 9A in Alphen aan den Rijn, hoef je niet naar het buitenland om in vakantiestemming te komen.

Alphen aan den Rijn- De zomer trekt in al haar facetten aan je voorbij in de expositie, die tot 1 september te zien is. De kunstwerken brengen licht, lucht en kleur in een moeilijke tijd. Onderwerpen zijn en blik in de slaapkamer van van Gogh of op de Eiffeltoren, zomerbenen in een veld met bloemen, exotische vogels, boeketten in uitbundige kleuren, uitzichten met molens, bootjes en koeien en een fietstocht in zonnig Californië.

Bij het atelier, de kunstuitleen en galerie-winkel van Atelier Verfstreken word je verrast door de unieke kunstwerken van de kunstenaars van Ipse de Bruggen. Er zijn leuke kunstcadeaus te koop.

De kunstenaars hebben allen een eigen stijl, van verfijnd en precies, tot los en expressionistisch of abstract. Atelier Verfstreken is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur. Bezoek is mogelijk met maximaal twee personen, i.vm. coronamaatregelen, tevens op afspraak via 06 20145126 of verfstreken.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden